new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

T-shirts en polo's voor jongens van Esprit

T-shirts en overhemden zijn onmisbare basics in de kledingkast van elke actieve jongen. De keuze is enorm en weerspiegelt de vele interesses en activiteiten van onze jongens: in een leuk gestreept T-shirt voor tijdens het sporten, een casual overhemd van denim voor als ze gaan spelen bij hun vriendjes of een shirt met een grappige tekst voor naar school kunnen ze lekker hun gang gaan. Met hun hoogwaardige materialen en grote variatie aan kleuren, dessins en prints zorgen T-shirts en overhemden van Esprit voor jongens elke dag opnieuw voor afwisseling en plezier in de kledingkast.

Een avontuurlijke speurtocht

Als je op vrijdag je zoon ophaalt van school, is de opwinding hem al van een afstand aan te zien. In zijn jerseyshirt met grappige print loopt hij op je af, met naast zich zijn beste vriend in een kleurig geruit overhemd: morgen gaan ze schatzoeken! Enthousiast probeert hij je zo snel mogelijk alles te vertellen. Het blijkt dat hij voor morgen is uitgenodigd voor een speurtocht. Zijn beste vriend krijgt dit weekend bezoek van zijn neefjes, een tweeling, waarop zijn ouders voor de kleine avonturiers een druk buitenprogramma met veel beweging en frisse lucht samengesteld hebben. En natuurlijk mag jouw zoontje als beste vriend daarbij niet ontbreken. Hij is nu al zo opgewonden, dat hij de rest van de middag over niets anders meer praat. Zouden ze de schat wel vinden? En hoe zou die er dan uitzien? Wat als er gevaarlijke instinkers en afleidingsmanoeuvres zijn? 's Avonds, als je ten slotte je kleine man in een comfortabel T-shirt naar bed gebracht hebt, bel je de ouders van zijn vriendje om te zeggen dat je de speurtocht een geweldig idee vindt en om te vragen of ze nog hulp nodig hebben. Maar alles blijkt al zorgvuldig voorbereid te zijn. De vader heeft een spoor van zaagsel gestrooid en geheimzinnige markeringen geplaatst, die de kleine speurneuzen moeten volgen. Aan het einde wacht hen zowaar een kleine schat en een lekkere picknick om de maagjes mee te vullen.

Altijd ondernemend: T-shirts en overhemden voor jongens

De volgende ochtend kan je zoontje bijna niet wachten tot jullie op de afgesproken plek zijn: de parkeerplaats aan de rand van het bos. In een cargobroek en casual shirt met capuchon trekt hij je aan de hand mee. Op de parkeerplaats begroeten de jongens elkaar luidruchtig en opgewonden. Het beste vriendje van je zoon haalt trots een vergrootglas uit het borstzakje van zijn geruite overhemd: hij lijkt wel een echte detective. Ze krijgen ieder een taak: de tweeling, die vandaag goed uit elkaar te houden is omdat de één een kleurig gestreept T-shirt draagt, terwijl de ander een effen henley-shirt aanheeft, houdt een schatkaart vast waarop de belangrijke punten gemarkeerd zijn. Je zoon is verantwoordelijk voor het kompas en krijgt duidelijke instructies van de vader van zijn vriend. Goed voorbereid gaan de jongens op zoek naar de eerste aanwijzing, die ze snel vinden en waarover ze opgewonden discussiëren: op de donkere bosgrond toont een goed zichtbare pijl van zaagsel hen welke kant ze op moeten. Als ze het spoor volgen, hoor je nog lang hun opgewonden en blije geroep, telkens als ze een nieuwe aanwijzing vinden. Het is duidelijk: deze speurtocht is precies wat de kleine avonturiers nodig hebben.

Meer weergeven...
Minder weergeven...