new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

T-shirts voor dames van Esprit

T-shirts bewijzen dat eenvoudige dingen vaak het beste zijn. Haast onmerkbaar heeft het T-shirt zich ontwikkeld van een neutrale, sportieve klassieker tot een allround kledingstuk voor elke vrouw. Damesshirts hebben alle kenmerken van tijdloze favorieten: ze zijn veelzijdig en passen overal bij, zijn leeftijdsloos en prikkelen onze fantasie steeds weer opnieuw. Een beproefde basic? T-shirts voor dames zijn veel meer dan dat. Ze staan voor vrouwelijke nonchalance en ontspannen avontuurlijkheid in één.

Een tijdloze klassieker, die zichzelf steeds opnieuw uitvindt

Vrijdagmorgen begint vaak al het weekendgevoel: er liggen twee lange, vrije dagen voor je! De laatste werkdag gaat bijna ongemerkt voorbij. Telefoneren, deadlines plannen, de administratie doen: in een T-shirt met watervalhals op zachte skinny jeans of een stretchy basic T-shirt onder een korte blazer gaat alles snel en gemakkelijk en blijf je de hele dag goedgehumeurd. Wat zal het weekend brengen? Je hebt je sporttas alvast meegenomen, want zoals elke week is het op vrijdag na het werk tijd voor wat beweging: pilates met een collega in de sportschool een paar straten verderop. Een comfortabel oversized shirt met print op een legging of short geeft precies die bewegingsvrijheid die je nodig hebt voor de intensieve oefeningen. Anderhalf uur lang concentreer je je alleen op je lichaam, tot je moe maar bijzonder voldaan naar huis gaat. Eindelijk weekend!

De zaterdag begint thuis, lekker makkelijk en ontspannen in een basic jersey-T-shirt of een katoenen longsleeve. Dit is de tijd voor de essentiële dingen in het leven: de krant van voren naar achteren lezen, je kledingkast opnieuw inrichten of in alle rust bellen met je beste vriendin. Tussendoor een gezichtsmaskertje of nieuwe nagellak: de zaterdagochtend is voor jou alleen en daar geniet je met volle teugen van. ‘s Middags is er werk aan de winkel. Een goede vriend heeft je gevraagd hem gezelschap te houden op de vlooienmarkt. Je hebt snel wat oude boeken, cd’s en andere spullen in een doos gepakt en gaat op pad. Het is heerlijk weer en de kramen liggen vol met van alles en nog wat. In een gestreept T-shirt of een mouwloos shirt van viscose onder een vest ding je af op hebbedingen, koop je van je eerste verkochte boek een kop koffie en een gevulde koek en kom je oude bekenden tegen. Laat in de middag vier je samen de geslaagde dag met een etentje in een klein Thais restaurant om de hoek.

Trendy shirt of klassieke top: damesshirts zijn er altijd bij

Op zondag heb je met de hele familie afgesproken voor een brunch. Thuis ruikt het naar koffie en verse broodjes, naar roerei en de zalige muffins zoals alleen je moeder die kan bakken. In een T-shirt met V-hals of een trendy shirt op een comfortabele chino geniet je van de ontspannen sfeer. Er worden verhalen verteld en er wordt veel gelachen. Je bent dankbaar voor deze zeldzame gelegenheid om weer eens bij elkaar te zijn. De tijd vliegt voorbij en het is al laat in de middag als je met het tevreden gevoel van geborgenheid en huiselijkheid vertrekt. Met een rustig concert in een van de kleine clubs in de binnenstad beëindig je samen met je beste vriendin de zondag. Casual vrouwelijk en met een snufje glamour in een opvallend gekreukt shirt of een geraffineerd, modieus T-shirt laat je je inspireren door de kalme, doordringende klanken: Waar gaat je volgende vakantie heen? Wat doe je zoal dit jaar? Het maakt niet uit wat er gebeurt en hoe de volgende dag eruitziet: damesshirts zijn er zeker bij. Ze geven je leven kleur, variatie en zijn een inspiratiebron voor jouw persoonlijke stijl. Heel eenvoudig en toch gewoon bijzonder: dat zijn T-shirts voor dames van Esprit.

Meer weergeven...
Minder weergeven...