new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Pasvorm

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Jeans en broeken voor jongens van Esprit

Jeans en broeken voor jongens moeten bestand zijn tegen stoeien, klimmen en spelen en er daarbij ook nog eens nonchalant en cool uitzien. Een kleurige ribbroek, een jeans met een trendy vintagelook of een casual cargobroek met handige zakken? Dankzij de modieuze pasvormen en de ruime keuze aan trendkleuren is variatie in de kledingkast gegarandeerd. De avontuurlijke aard van onze jongens vraagt om veel bewegingsvrijheid en hoogwaardige materialen. Jeans met een hoog percentage stretch of katoenen ribbroeken zijn zowel comfortabel als sterk en gaan lang mee. Zo weten de jeans en broeken van Esprit alle avonturen van onze beweeglijke knullen met speels gemak te doorstaan.

Altijd in beweging: jeans en broeken voor jongens

Het afgelopen jaar is je zoon heel erg vooruitgegaan in zijn ontwikkeling. Hij is niet alleen flink gegroeid, maar ook veel zelfstandiger geworden – en nog drukker. Daarom komt die uitnodiging goed van pas. Een bevriend stel met hun twee zoons, bij wie jouw zoontje vaak gaat spelen, heeft jullie uitgenodigd om zaterdagavond in hun tuin te komen eten rond een kampvuur. Vooraf bel je met de vrouw des huizes, bedankt haar voor de uitnodiging en overlegt hoe je kunt helpen en wat je mee moet nemen. Ze heeft nog twee andere gezinnen uitgenodigd, die je ook goed kent en met wiens kinderen je zoontje ook graag speelt.

Jongensbroeken en -jeans zijn voor elk avontuur in

Op zaterdag is je zoontje helemaal opgewonden als hij laat in de middag vertrekt, gekleed in zijn favoriete ribbroek en een hoodie met rits. Voor later op de avond neem je voor de zekerheid een parka voor hem mee. Bij aankomst worden jullie meteen uitbundig begroet door de beide zonen. De jongste, bij wie uit de grote zakken van zijn cargobroek allerlei gereedschap steekt, neemt je zoon direct bij de hand en rent met hem de tuin in. Jij brengt samen met de gastvrouw de meegebrachte salades naar het buffet. De andere jongens zijn al druk in de weer met een schop om een kuil voor het vuur te graven. Daarna gaan ze stenen zoeken om eromheen te leggen. Trots laten ze elkaar zien hoeveel stenen er in hun broekzakken passen. Een van de jongens stopt zelfs een grote kei tussen de band van zijn stretchjeans. Dan is het tijd om hout te zoeken, waarbij je de kleine donderstenen moet uitleggen dat het geen zin heeft om alle struiken en heggen van hout te ontdoen, omdat alleen oud en droog hout goed brandt. Je helpt de jongens een handje bij de voorbereiding van het kampvuur. Samen stapelen jullie eerst wat papier, droge bladeren en dunne takjes op elkaar. Daarbovenop komen de houtblokken en takken. De oudste haalt voorzichtig de aansteker die zijn ouders hem hebben toevertrouwd uit de zak van zijn katoenen broek en steekt samen met zijn vader het professioneel opgebouwde kampvuur aan. Met open mond en opgewonden lachend kijken de kinderen hoe de vlammen eerst langzaam ontstaan en het vuur daarna plotseling oplaait, tot er een groot en indrukwekkend kampvuur brandt. De rest van de avond zijn ze druk bezig: stokbrood bakken, worstjes grillen, het vuur opstoken... Zelf geniet je ook van de ontspannen sfeer en de leuke gesprekken met de andere ouders. En voordat jullie weer naar huis gaan, beloven de zoons van de gastvrouw dat er binnenkort meer kampvuuravonden zullen volgen.

Meer weergeven...
Minder weergeven...