new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Bermuda's voor heren van Esprit

Bermuda's zijn perfect om te dragen tijdens het sporten en in onze vrije tijd. Dankzij de ruime keus aan stoffen en modellen kunnen we naar hartenlust variëren met shirts, riemen en schoenen. Een ruimvallende katoenen stretchbermuda met een kleurige longsleeve, een fraaie linnen bermuda met een overhemd en lage schoenen of een stoere bermuda van denim met een stijlvol T-shirt met print? Je kunt je outfit naar eigen wens samenstellen, want herenbermuda's maken je vrijetijdslook helemaal af.

Mannelijke bermuda's voor elke gelegenheid

Op maandagochtend vind je een ansichtkaart met een foto van een zeilboot in je brievenbus. Als je de kaart leest, verschijnt er een glimlach op je gezicht. Een van je beste vrienden wil met jou en nog een vriend graag een jeugddroom verwezenlijken en heeft daarom voor komend weekend een boot gehuurd. Jullie droom is weliswaar een zeiltocht rond de wereld, maar een weekendje zeilen is een goed begin. De week gaat snel voorbij. Op vrijdagmiddag haalt je vriend je op en rijden jullie samen naar de afgesproken plek. Gekleed in een lichte cargobermuda en een blauw overhemd gooi je je citybag in de achterbak en stap je bij hem in de auto. De initiatiefnemer van dit weekend staat al op de steiger naar jullie te zwaaien in een katoenen stretchbermuda met een stijlvol shirt met print en een elegante zonnebril. Jullie stappen op een kleine, mooie boot die voldoende ruimte biedt voor drie personen. En natuurlijk zet je vriend de kapiteinspet op en neemt hij als eerste het roer.

Bermuda's staan voor zon, plezier en stijl

Volgens het geplande traject varen jullie de rivier af richting een middeleeuws stadje. Op de eerste avond blijf je aan boord. Je geniet van de sfeer op het rustige water en praat lang met je vrienden. Het wordt een gezellige avond en als alle meegebrachte worstjes, salades en drankjes op zijn, kiezen de beide anderen een kooi als slaapplaats. Zelf maak je het je gemakkelijk in een gestreepte hangmat. De volgende ochtend staat de zon hoog aan de hemel. Als je in een casual bermuda van linnenmix het dek opklimt, hebben je vrienden het ontbijt al klaar. Onder het eten bespreken jullie wat jullie 's middags aan wal zullen gaan doen. In het kleine middeleeuwse stadje ga je van boord in een opvallende katoenen bermuda met ruitjespatroon en een wit poloshirt. Samen bezoeken jullie een oude burcht, compleet met torenkamer, eetzaal en kerker. Na de indrukwekkende rondleiding varen jullie nog een stuk stroomopwaarts. In een kleine baai spring je in een opwelling in het water om af te koelen, slechts gekleed in een katoenen bermuda. Je vrienden volgen. Als je daarna op het zonnige dek gaat liggen om op te drogen, heb je het gevoel dat je heel ver weg bent van het leven van alledag. 's Avonds maken jullie een stop in de volgende plaats op de route. In een kleine kroeg aan de haven zit je tot diep in de nacht bij je vrienden in een losjes vallende jeansbermuda met used look en een T-shirt met lange mouwen en maken jullie nieuwe plannen. Maar de dag daarop is het alweer tijd om terug te varen naar het beginpunt van jullie tocht. 's Middags ga je in een bermuda met used look en een wit T-shirt nog even naar een gezellig café in de buurt van het einddoel. Nog één keer toosten jullie op je beste vriend, die de eerste stap heeft gezet voor het begin van deze zeiltocht rond de wereld. Niet veel later wordt de boot weer aan de steiger gelegd. Maar voordat jullie weer naar huis gaan, halen jullie nog één grap uit met je vriend: met vereende krachten gooien jullie hem, compleet met jeansbermuda en T-shirt, met een zwaai in het koele water en springen er zelf direct achteraan. Na dit afwisselende weekend weet je zeker dat jullie samen nog meer boottochten zullen maken.

Meer weergeven...
Minder weergeven...