new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Zwembroeken voor jongens van Esprit

Jongens en meisjes genieten met volle teugen van het warme jaargetijde. In grappige zwemshorts en bonte zwembroeken kunnen ze pas echt lekker zwemmen en ronddollen. Of het nu in de tuin, aan het strand, in het zwembad of in de speeltuin is: sportieve zwemshorts en zwembroeken voor jongens, van Esprit, doorstaan dankzij hun hoogwaardige kwaliteit en afwerking met speels gemak elk avontuur.

Genieten van de zomer in stijlvolle zwemshorts

Morgen ga je met je gezin naar Fuerteventura. Samen met je zoontje van vijf koop je vandaag de laatste dingen die jullie strandvakantie nog leuker zullen maken: een bontgestreepte badhanddoek, een luchtbed en natuurlijk meer dan genoeg zonnebrandcrème. Je zoontje is verbaasd dat er zoveel verschillende soorten zonnebrandcrème, doosjes en flesjes bestaan. Gniffelend laat je hem zijn eigen kinderversie uitkiezen. Ook zoek je voor hem nog een leuke zwemshort. Het duurt lang voordat hij een keuze heeft gemaakt. Wordt het de zwemshort met die grappige print of dat effen exemplaar? Een boxermodel of een bermudashort? Uiteindelijk kiest hij voor een kleurige zwemshort in zijn lievelingskleuren. Als jullie thuiskomen, blijkt je man al verse pasta en een salade te hebben klaargemaakt. Gezellig zitten jullie samen in de keuken en praten over de op handen zijnde reis. Als je echtgenoot glimlachend vertelt dat de temperatuur van het zeewater er dit weekend 24 graden zal zijn, kijkt vooral je zoontje ernaar uit om voor het eerst dit jaar in zee te gaan zwemmen. Na het eten ruimen jullie de tafel af en praten nog even verder. Even later staat je zoon in de deuropening en toont trots zijn bontgekleurde zwemshort, waarin hij de komende dagen de golven zal trotseren. Vervolgens neemt hij je bij de hand en leidt je vol voorpret naar zijn kamer. Op zijn bed ligt een torenhoge stapel spullen: het zijn alle kledingstukken die hij wil meenemen op vakantie. Na wat heen-en-weergepraat en adviezen van jouw kant pakken jullie samen zijn koffer in. Het belangrijkste is dat de zwemkleding meegaat!

Bonte zwemkleding voor de kleintjes: met een print, een dessin of toch effen?

De volgende ochtend is het zover. Na een uitgebreid ontbijt worden jullie opgehaald door je schoonmoeder, die jullie naar het vliegveld brengt. Onderweg wordt ze al snel aangestoken door jullie vakantiestemming: ze zou het liefst met jullie meegaan. De tijd in het vliegtuig gaat snel voorbij. Bijna te snel, als het aan je zoontje ligt. Met grote ogen kijkt hij naar de wolken die langzaam aan het raampje voorbijtrekken en de huizen en auto's die steeds kleiner worden. Na de landing, het inchecken in het hotel en het avondeten gaan jullie met z'n drieën voor het eerst het strand op voor een wandeling. Hoewel de zon langzaam onder gaat, is het nog lekker warm. Natuurlijk heeft je zoontje zijn nieuwe zwemshort aangetrokken, al was het maar om voorzichtig met zijn voeten te voelen of papa's voorspelde watertemperatuur klopt. De volgende dag kan het eindelijk echt beginnen: met mama en papa aan de hand stort je zoon zich in de blauwe golven. De dagen daarop gaan jullie elke dag naar het strand. Je zoon maakt al snel vrienden, die net zulke waterratten zijn als hij. Samen springen ze in hun zwemshorts met grappige prints en effen zwembroeken in de branding. Op de laatste avond maken jullie nog een lange strandwandeling op zoek naar schelpen als aandenken voor thuis. Natuurlijk is je zoon een beetje verdrietig omdat hij afscheid moet nemen van de zon, het strand en vooral de zee. Maar hij verheugt zich alweer op thuis, de terugvlucht en het weerzien met zijn oma en zwaait vanuit het vliegtuig een laatste keer naar de zee.

Meer weergeven...
Minder weergeven...