new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Petten en mutsen voor kinderen van Esprit

Petten en mutsen voor kinderen bieden zowel bescherming als plezier: een baseballpet in vintagestijl beschermt ze tegen de zon en ziet er ook nog eens heel cool uit, terwijl een behaaglijke muts ze warm houdt en met grappige strepen of chic glansdraad voor variatie in de garderobe van onze kids zorgt. Kinderen kunnen de petten en mutsen van Esprit het hele jaar door dragen als ze buiten lekker actief bezig zijn.

Petten en mutsen voor kinderen: chic en praktisch

Het is zaterdagmiddag en het regent dat het giet. Maar vandaag kan dat jou, je zoontje en zijn grote zus niet deren, want jullie hebben een plan: oma is bijna jarig en jullie willen haar een zelfgemaakt fotoalbum cadeau doen. De mooiste foto's van vele uitjes en familiefeesten heb je al uitgezocht. Nu is het tijd om ze in te plakken en er teksten bij te zetten. Om het album extra mooi te maken, hebben de kinderen bloemen en blaadjes verzameld en gedroogd. Met een doos vol knutselspullen, een plakstift en een schaar gaan jullie aan de slag.

Voor jonge knappe koppen: petten en mutsen voor kinderen

Op de eerste foto zijn je kinderen in een sneeuwbui in de tuin van opa en oma een enorme sneeuwpop aan het bouwen. Je zoon is nauwelijks te herkennen onder zijn warme muts met pompon, maar je dochter kijkt stralend in de lens terwijl ze de sneeuwpop haar chique geribde muts met glansdraad opzet. Naast de foto tekent je zoon mooie sneeuwvlokjes en op de rand van de bladzijde strooit hij wat glitters, nadat hij er met de plakstift eerst wat lijm opgedaan heeft. Op de volgende bladzijde plakt je dochter een foto van een gezamenlijke lentewandeling, waarop ze bloemen plukt terwijl ze een bontgekleurde pet van katoenen twill met strikjes draagt. Je zoontje wilde zijn gestreepte muts van een katoenmix gebruiken om kikkers in te verzamelen – gelukkig heeft hij er geen een gevonden. Nu tekent hij een klein, groen kikkertje naast de foto terwijl zijn zus er gedroogde bloemen bij plakt. De volgende foto toont je twee kleine sportievelingen, beiden met een echte baseballpet, die met hun jeugdige opa, die ook zo'n pet draagt, in de tuin aan het honkballen zijn. Eerst twijfelen jullie hoe deze bladzijde van het album versierd moet worden, maar ten slotte tekent je dochter een met sterren versierde rand rond de foto. Bij de volgende foto is geen twijfel mogelijk; die krijgt een 'lijstje' van herfstbladeren, want jullie hele gezin staat erop in de tuin van opa en oma bij het kampvuur. Je zoontje zit met een warme, grofgebreide muts bij zijn oma op schoot en slaapt al bijna, terwijl je dochter met een chique muts met bloemenapplicatie bij opa op zijn knie zit. De foto is gemaakt op de vorige verjaardag van je moeder en je hoopt dat het feest dit jaar net zo leuk wordt als toen. Of er weer een kampvuur in de tuin zal zijn? Wie weet! Je neemt in elk geval je camera mee.

Meer weergeven...
Minder weergeven...