new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Ondergoed en pyjama's van Esprit

Herenondergoed en -pyjama's worden vaak onderschat. Ze moeten lekker zitten, het juiste model hebben en van hoge kwaliteit zijn. Maar wie beweert dat boxers, slips, longsleeves en pyjamabroeken niet ook heel mannelijk en stijlvol kunnen zijn? Klassiek of met een trendy design, een gestreepte katoenen pyjama of een kleurige minislip met comfortabele stretch? Modern herenondergoed en pyjama's bieden volop afwisseling voor een persoonlijke stijl. Je prettig voelen en er goed uitzien: dat is geen probleem met ons mooie ondergoed voor heren.

Klassiek comfort dat nooit verveelt: herenpyjama's

Het is de hoogste tijd om je oude schoolvriend weer eens op te zoeken. Een tijdje geleden heb je gesolliciteerd naar een baan in de stad waar hij woont en nu ben je uitgenodigd voor een gesprek. Je wilt van deze gelegenheid gebruikmaken om je vriend weer eens te zien en een kijkje te nemen in de plaats waar je misschien wel komt te wonen. Op een dinsdagavond kom je aan met de trein en zie je je kameraad al zwaaien vanaf het perron. Na een korte, stevige hug pak je je weekendtas op om richting zijn huis te gaan. Maar je vriend wuift dat idee weg. Hij stelt voor eerst even te gaan kijken in dat chique, kleine cafeetje waar een goede vriendin van hem optreedt met haar band. Je laat je gemakkelijk overhalen en viert jullie weerzien onder het genot van een drankje en geweldige livemuziek. Het is al laat als je ten slotte bij het huis van je vriend aankomt. Je kunt de slaap niet vatten en nadat je een tijdje hebt liggen woelen op de bank, merk je dat je nog veel te opgewonden bent en honger hebt. In een eenvoudige witte tanktop en boxer sluip je naar de keuken, om je vriend niet wakker te maken. Maar op het moment dat je zachtjes de koelkastdeur opentrekt, duikt hij toch op in zijn jerseypyjama en met warrig haar. Hij grijnst en haalt zonder iets te zeggen potten en pannen tevoorschijn. Twintig minuten later zit je met een bord spaghetti met tomatensaus, olijven en basilicum aan de keukentafel en heb je eindelijk tijd om bij te praten.

Comfortabel en sportief in vele verschillende stijlen

Hoewel het behoorlijk laat geworden is, ben je de volgende ochtend al vroeg wakker. Slechts gekleed in een sportieve boxer van een mix van katoen en lycra loop je naar de badkamer, als je vriend bijna de badkamerdeur tegen je hoofd knalt. Hij komt net onder de douche vandaan in een comfortabele katoenen stretchboxer en schiet een casual longsleeve van jersey aan. Als je opgefrist onder de douche vandaan komt, schenkt hij koffie voor je in. Na het ontbijt ga je lopend naar je sollicitatiegesprek. Zo kun je meteen wat van de stad zien. Het gesprek verloopt bijzonder veelbelovend en de vooruitzichten zijn bijna te mooi om waar te zijn. De teamleider die je spreekt, is zeer geïnteresseerd in je curriculum vitae. Na het eigenlijke sollicitatiegesprek praten jullie lang na over je tijd in het buitenland. Je loopt nog een rondje door het kantoor en maakt kennis met de rest van het team, voordat je met een goed gevoel afscheid neemt.

Je vriend is over een paar uur pas vrij. Rustig wandel je door de verschillende wijken van de stad om een eerste indruk te krijgen van je mogelijke nieuwe woonplaats. Wat je ziet, bevalt je: levendige straten, leuke winkeltjes en gezellige restaurants en cafés met een gemêleerd publiek. Je haalt je vriend op van zijn werk en nodigt hem uit voor een dineetje in een steakhouse, dat je die middag ontdekt hebt. Onder het genot van uitstekende steaks op enorme borden maken jullie plannen voor de rest van de avond, de laatste voordat je weer naar huis gaat. Al snel besluiten jullie naar de favoriete kroeg van je vriend te gaan, die vlak bij zijn huis ligt. Het wordt die avond nog later dan de vorige en het is ver na middernacht als jullie lachend zijn appartement binnenrollen. Je trein gaat pas 's middags, dus 's ochtends kan je vriend je nog wat bezienswaardigheden in de stad laten zien. Zodra je wakker wordt van het felle zonlicht, spring je goedgehumeurd van de bank in een T-shirt en katoenen boxer en klopt hard op de slaapkamerdeur. Er is geen tijd te verliezen! Je hoort wat gemopper en gestommel en als je vriend uiteindelijk in een verwassen shirt en katoenen slip de keuken binnenkomt, ruikt het er al naar versgezette koffie.

Meer weergeven...
Minder weergeven...