new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Herenhorloges van Esprit

Een horloge dragen we niet op dezelfde manier als onze kleding, maar als accessoire voor elke dag, passend bij onze outfit. Maar horloges zijn meer dan alleen sieraden: het zijn praktische uurwerken, die deel van onze persoonlijkheid zijn. Een klassieke chronograaf van roestvrij staal of een sportief en kleurrijk model met een kunststofband: iedere man heeft behoefte aan een horloge dat zijn individuele stijl en persoonlijkheid perfect aanvult. De herenhorloges van Esprit zijn van hoge kwaliteit en hebben een opvallend design, waardoor ze na jaren nog steeds prachtig staan. Volgende week trouwt je beste vriend en natuurlijk organiseer jij zijn vrijgezellenfeest. Maar het wordt niet zomaar een kroegentocht! Je bent van plan met iets heel bijzonders op de proppen te komen. Samen met een bevriende meubelmaker ontwerp je voor deze gelegenheid een schitterende houten blokhut, die jullie samen in de tuin van het bruidspaar zullen zetten. Op de afgesproken ochtend sta je met nog drie vrienden bij de aanstaande bruidegom voor de deur om hem te verrassen. Je hebt hout, gereedschap, verse koffie en een stevig ontbijt meegebracht. Het is een zachte, zonnige dag: tijd om aan de slag te gaan!

Tot op de seconde nauwkeurig en dag na dag een deel van je persoonlijkheid

Als aanvoerder van deze ongebruikelijke vrijgezellendag verdeel je de taken en het gereedschap en loop je het bouwplan stap voor stap door, voordat iedereen enthousiast aan het werk gaat. Je geniet van het teamwork en de geur van de tuin en het hout, de perfecte tegenhanger van de lange werkweek die achter je ligt. Dat zijn je twee kanten: dat is wat jouw leven interessant maakt. Ook in je horloge is deze tegenstelling zichtbaar. De opvallende roestvrijstalen chronograaf met zijn stijlvolle zwarte wijzerplaat, die je altijd draagt, is een klassieker met een modern tintje. Je kunt altijd op hem vertrouwen zonder dat hij saai wordt. Je beste vriend ken je al vanaf de kleuterschool en is altijd in voor avontuur. Samen gingen jullie voor het eerst alleen op vakantie, deelden je eerste appartement en maakten je eerste parachutesprong. Of het nou op zijn werk is of nu, terwijl hij planken aan het zagen is: hij draagt altijd zijn fraaie horloge van gesatineerd roestvrij staal met leren band. Mannelijk maar beschaafd, duurzaam en even betrouwbaar als je vriend zelf. Jullie gemeenschappelijke schoolvriend, die zojuist aan de fundering van de blokhut is begonnen, is een gepassioneerd watersporter. Hij zwemt, duikt en zeilt en doet graag mee aan langeafstandsraces, als hij daar de tijd voor heeft. Zijn extreem lichte en flexibele horloge van zachte kunststof met gehard mineraalglas lijkt wel voor hem gemaakt: sportief, persoonlijk en geslaagd. Het is een ideaal horloge voor elke dag en doorstaat elk avontuur.

Horloges voor heren: persoonlijk design en kwaliteit, made by Esprit

De vierde in de groep, een collega uit de tijd dat je vriend nog bij een persagentschap werkte, is net bezig de houten palen van het bouwwerk te beitsen. Hij is een getalenteerd grafisch ontwerper met een voorliefde voor comics en cartoons, die in zijn vrije tijd stripfiguren tekent. Als speciaal cadeau heeft hij de aanstaande bruiloft en het huwelijk vereeuwigd in een uniek stripverhaal. Zijn eenvoudige, mannelijke horloge van roestvrij staal zorgt dankzij de kleurige band van kunststof voor een bijzonder accent. Dit uurwerk is het perfecte accessoire voor opvallende outfits en vormt een modieus, gedurfd contrast met alledaagse basics. Het vrijgezellenbouwteam wordt gecompleteerd door een vriend die je al jaren kent en die onlangs een kleine galerie voor jonge kunstenaars heeft geopend. Zijn horloge, een elegante, rechthoekige herenchronograaf van roestvrij staal, is eenvoudig vormgegeven en valt toch op. Het is stijlvol en met veel aandacht voor detail gemaakt: een bijzonder exemplaar, dat perfect past bij zijn geheel eigen stijl. Het maakt niet uit hoe verschillend jullie vijf karakters en levensverhalen zijn: jullie werken samen als oude vrienden om iets neer te zetten dat deel zal gaan uitmaken van jullie geschiedenis en dat ook over vele jaren nog een heel bijzondere betekenis voor jullie zal hebben. Het bijzondere op waarde weten te schatten: dat is een van de gedachten achter de herenhorloges van Esprit.

Meer weergeven...
Minder weergeven...