Back to business

Vind jouw office-essentials

Klassiek, cool en comfortabel komen samen in onze nieuwe herfstlooks voor op kantoor. Wijde oversized blazers, traditionele ruitjes en de perfecte witte overhemdblouse - met tijdloze essentials met een moderne upgrade komen elegantie en stijl terug naar kantoor.

New business

Ton sur ton naar de volgende call: vrouwelijke midi-jurken met bloemenprints in harmonische herfsttinten geven een fashionboost tussen je 9-uur-meeting en je middagborrel. Ideaal om mee te combineren op weg naar kantoor: de trenchcoat.

Casual tailoring

Wijde oversized silhouetten in nieuwe herfstkleuren van caramel tot noga bepalen de relaxte tailoring van het seizoen. Treffend gecombineerd met witte shirts en je favoriete sieraden - een pak is nog nooit zo casual geweest.

Werk-privé-balans

Op naar je comfort zone. Met ontspannen chino’s, comfortabele jersey blazers en strakke retro sneakers zit je extra relaxt aan je bureau. Hoogwaardige stoffen met veel stretch geven je de hele werkdag een goed gevoel.

Teamtrend

Nieuw op de agenda: Feelgoodlooks met wijde plissérokken en elegante blouses en blazers. Platte lakschoenen met sportieve zolen geven de vrouwelijke outfits een trendy retrolook.