new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Woonkameraccessoires van Esprit

De woonkamer is misschien wel de belangrijkste plek in huis. Daar komen we urenlang bij met een goed boek en rusten we uit na een lange werkdag. Kussens met een mooi patroon, vloerkleden met vintagelook en zachte plaids van een katoenmix zijn accessoires die in de woonkamer zorgen voor een ontspannen wellness-sfeer in onze eigen, vertrouwde omgeving. Het zijn de details die onze woonkamer zo uniek maken.

Accessoires voor de woonkamer getuigen van creativiteit en geven ons interieur een persoonlijk tintje

De dag had niet beter kunnen beginnen: als je je gebloemde gordijnen opzij schuift, lacht een stralende ochtend je tegemoet. Maar dat is nog niet alles: vandaag ben je jarig! Je geeft een groot feest voor je familie, vrienden en iedereen om wie je geeft. Voordat je je op de voorbereidingen stort, gun je jezelf een uitgebreid verjaardagsontbijt: warme croissants, verse jus d'orange en een mok dampende koffie. Je geniet ervan en laat je blote voeten over het zachte, hoogpolige tapijt glijden. Als je de tafel afruimt, gaat de bel. Het is je buurvrouw die je als eerste komt feliciteren. In de afgelopen jaren zijn jullie goede vriendinnen geworden en natuurlijk komt ze je vandaag helpen bij de voorbereidingen van het feest. Samen dekken jullie de eettafel. Stijlvol ontworpen kandelaars geven de kamer een warme uitstraling. Het flakkerende kaarslicht werpt steeds weer andere schaduwen over je roze tapijt. Tijd om verschillende taarten te bakken. Je klopt eieren, schuimt melk op en roert krachtig, terwijl de zon fel door je transparante vitrage schijnt: het perfecte verjaardagsweer.

Bijzondere woonkameraccessoires geven ons huis net dat beetje meer

's Middags is het eindelijk zover: als er wordt aangebeld en je de deur opent, ben je bijna een uur verder voordat je hem weer dicht kunt doen. Je naasten komen achter elkaar binnen. Er wordt plezier gemaakt, hartelijk gelachen en er worden vele cadeaus meegenomen. Je bent vooral erg blij met de kleurige, houten fotolijst van je zus. Ze heeft een van jouw favoriete foto's laten inlijsten: jullie tweeën op het strand met elk een grote ijshoorn en op de achtergrond een stralend blauwe hemel boven de turquoise zee. Je beste vriendin heeft al direct de perfecte plek voor de foto uitgezocht. Nadat je iedereen begroet hebt, gaan jullie met z'n allen aan de grote eikenhouten eettafel zitten en worden jouw taarten geproefd. De worteltjestaart met zachte marsepeinlaag blijkt favoriet. Je buurvrouw geeft je een knipoog: jullie teamwork wordt beloond. Even later stelt je vader voor een wandeling door het nabijgelegen bos te maken. De langzaam verkleurende blaadjes zorgen voor een vrolijke sfeer. Jullie voeren levendige gesprekken en je komt helemaal tot rust omgeven door je familie. Je tweejarige neefje krijgt de lachers op zijn hand, als hij tijdens het voorzichtig bekijken van een molshoop zijn evenwicht verliest en verrast op zijn billen belandt. Weer thuis neemt het grootste deel van je familie afscheid. Natuurlijk blijven je vrienden nog even, om je te helpen met opruimen. Laat op de avond zit alleen je buurvrouw nog tussen de jacquardkussens met origineel patroon op de bank. Met een gebreide plaid om je heen en een glas rode wijn in je hand eindigt deze heerlijke dag. Het beste heb je natuurlijk bewaard tot het laatst: twee grote stukken worteltjestaart.

Meer weergeven...
Minder weergeven...