new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Keukenaccessoires van Esprit

Onze keuken zit vol leven: samen met familie en vrienden genieten we er van lange kooksessies en lekker eten. Stijlvolle accessoires voor de keuken zorgen ervoor dat al onze creatieve gerechten in de juiste ambiance geserveerd worden. Kleurrijke borden, originele placemats en elegante tafelkleden passen zich perfect aan onze persoonlijke decoratiestijl aan en maken de keuken tot het middelpunt van ons huis.

Accessoires voor de keuken voldoen aan alle designwensen

Als je op vrijdag zit te lunchen, krijg je een sms'je van een goede vriendin. Na weken vol bezichtigingen, afspraken met makelaars en vele zoektochten op internet, heeft ze eindelijk een nieuw huis gevonden. De housewarmingparty vindt dit weekend plaats en daarbij kan ze wel een paar extra handen gebruiken. Natuurlijk help jij met nog een aantal vriendinnen graag mee. Op zaterdagochtend wordt er dan ook flink geshopt, deze keer niet in de trendy boetiekjes in het centrum, maar in de supermarkt. Met alles wat er voor het feest nodig is, ga je op weg naar het nieuwe huis van je vriendin. Daar aangekomen word je met je vriendinnen eerst uitgebreid rondgeleid. Na de bezichtiging komen jullie bij elkaar in de ruime keuken, duidelijk het hart van de nieuwe woning. Er wordt druk overlegd over het buffet, waarbij ieder van jullie met ideeën en tips komt en je net verhuisde vriendin de leiding heeft. Ze heeft een geruit keukenschort om gedaan, bladert door een kookboek en helpt waar nodig. Ook serveert ze sterke koffie in kleurig gestreepte bekers, zodat jullie helemaal klaar zijn voor het feest. Jij zorgt ervoor dat de tafel in stijl gedekt wordt. Elke gast krijgt een eigen placemat van diepblauwe, aan elkaar vastgemaakte bamboestaafjes. Daaronder leg je een tafelkleed van jacquard, dat een prachtig contrast vormt met de placemats. Voor een extra feestelijk karakter zet je verschillende kaarsen op tafel.

Keukenaccessoires: veelzijdig, praktisch en stijlvol

Als je klaar bent, komt je vriendin net met bij haar schort passende pannenlappen en een dampende ovenschotel de kamer in. Er komen de heerlijkste geuren uit de keuken, waardoor al snel het hele huis naar lekker eten ruikt. De buffettafel is in een handomdraai opgebouwd. Jullie vinden hem zeer geslaagd en je vriendin wil het resultaat graag vastleggen. Breed lachend gaan jullie voor de schalen en bakjes bij elkaar staan voor een groepsfoto. Je vriendin belooft jullie allemaal een afdruk van de foto te sturen. Het laatste plaatje wordt net geschoten, als voor het eerst die avond de bel gaat. Een voor een druppelen de gasten binnen en ze zijn vol lof over het uitgebreide buffet. Het wordt een geweldige avond, waaraan jullie nog vaak zullen terugdenken. Een vriend van je heeft nog een goed idee: met een direct-klaar-camera maakt hij polaroidfoto's om op de koelkast te hangen. Langzaam loopt deze heerlijke avond ten einde. Als bijna alle gasten weer zijn vertrokken, is het tijd om op te ruimen. Je vriendin deelt verschillende theedoeken met een werkje uit en jullie helpen allemaal mee met de afwas. Nadat ook de laatste spullen zijn opgeruimd en je je vriendin een laatste keer in de armen sluit, is er van het feest geen spoor meer te zien – behalve op de koelkastdeur.

Meer weergeven...
Minder weergeven...