new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Kinderschoenen van Esprit

Schoenen voor kinderen moeten perfect passen en elk avontuur kunnen doorstaan. Wat voor weer het ook is: nonchalante sneakers voor jongens, stijlvolle ballerina's voor meisjes en stoere rubberen laarzen begeleiden onze kinderen tijdens een spannende middag buiten spelen. Kinderschoenen van Esprit zorgen dankzij de hoogwaardige materialen en de gedegen afwerking altijd en overal voor bewegingsvrijheid en plezier.

Kinderschoenen die elk weer trotseren

Eindelijk is het vrijdag. Samen met je gezin verheug je je al dagen op het weekend, met name voor jullie twee kinderen. Je zoon speelt op zaterdag zijn eerste voetbalwedstrijd en zondag voert je dochter met haar schoolklas een musical op. Als je ze ophaalt van school, vertellen ze stralend over alle voorbereidingen. Terwijl je zoon penalty's oefent in zijn casual sneakerbooties, springt je dochter vanwege het aanstaande optreden opgewonden rond in haar donkerbruine fleecebooties. Ze kunnen bijna niet wachten om jullie dit weekend te laten zien wat ze de afgelopen weken allemaal geleerd hebben. Thuis trekt je dochter meteen haar comfortabele ballerina's aan om haar danspassen te gaan oefenen. Je zoon maakt het zich gemakkelijk in zijn blauwe pantoffels van denim en bladert in de krant door de sportberichten voor het komende weekend. In de loop van de dag vertelt hij over telkens weer andere voetballers die hij bewondert. Je dochter imiteert vooral de acteurs uit haar favoriete kinderseries op tv. Later die middag bellen er twee buurkinderen aan, om te vragen of jouw kids mee mogen naar de speeltuin in de buurt. Kort nadat ze lachend de deur uit gestormd zijn in hun sneakers begint het te miezeren en even later tikken de eerste dikke regendruppels tegen het keukenraam. De kinderen komen terug om zich om te kleden. Goed beschermd in hun regenjacks en stoere regenlaarzen springen ze in elke plas in de goot, het maakt niet uit hoe groot de plassen zijn. 's Avonds zit je met het hele gezin gezellig in de huiskamer. Terwijl je zoontje zijn vader vol trots vertelt over zijn eerste sportieve successen, zit je dochter in een zacht jerseyshirt, een legging en roze pantoffels van canvas bij jou op schoot. Natuurlijk is ze opgewonden, maar dankzij jouw bemoedigende woorden en een dikke knuffel is de eerste plankenkoorts snel weer verdwenen.

Schoenen voor kinderen: voor de kleine en grote avonturen van alledag

De volgende ochtend begroet je zoon jullie aan de ontbijttafel: hij heeft zijn voetbalshirt en bijpassende sportbroek al aan. Zelfs zijn scheenbeschermers en kousen heeft hij aangetrokken, alleen zijn voetbalschoenen ontbreken nog. Na een gezonde portie cornflakes met banaan en een verfrissend glas sinaasappelsap is het tijd om naar het voetbalveld te gaan. Je zoon staat in de spits, hoewel de jonge spelertjes tijdens de wedstrijd nog wel eens willen vergeten wat hun positie ook al weer was. Meestal rent het hele elftal en masse achter de bal aan. Langs de lijn toont je dochter zich bijna net zo fanatiek als je zoon op het veld. Ze springt op en neer in haar gevoerde suède booties en moedigt haar grote broer luidkeels aan. Dat werkt: het elftal van je zoon wint nipt met één doelpunt verschil. Na het laatste fluitsignaal applaudisseer je enthousiast voor hem. Doodmoe, maar met de brede grijns van een overwinnaar komt hij op je af. De volgende dag is zijn zusje aan de beurt. In chique ballerina's en met de hand gemaakte kostuums voert de groep kinderen een vrolijke musical op. Je dochter is tekstvast en zelfverzekerd. Als na een uurtje het doek weer valt, krijgen de kinderen een staande ovatie. Voordat ze het toneel verlaat, zwaait je dochter stralend naar je. Als je de kinderen 's avonds naar bed brengt, zijn er natuurlijk maar twee dingen waar ze over napraten: de voetbalwedstrijd en de musical.

Meer weergeven...
Minder weergeven...