new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Kousen en maillots voor kinderen van Esprit

Onze kinderen zijn van nature nieuwsgierig: het liefst willen ze alles wat nieuw is uitproberen, vastpakken en er vooral mee spelen. Hun voeten moeten goed beschermd zijn, zodat ze tijdens het spelen, rondrennen en ontdekken altijd stevig in hun schoenen staan. Bontgestreepte sokken met rubberen zolen, warme kniekousen met verschillende dessins of behaaglijke maillots: de kousen en maillots voor kinderen, van Esprit, zorgen voor een veilig en prettig gevoel – wat ze ook doen.

Kousen en maillots voor kinderen passen bij elke outfit

Al dagen kijken je twee kinderen uit naar het bezoek aan de dierentuin van morgen. Samen spelen ze met poppetjes en miniatuurdieren verschillende situaties uit de dierentuin na: het schoonmaken van het apenverblijf, de gewaagde duiken van de pinguïns en het spannende voeren van de leeuwen en tijgers. Maar het meeste plezier hebben ze als ze door het huis rennen en de dieren nadoen. Terwijl je zoon in een shirt met print, een donkerblauwe jeans en gestreepte sokken meestal een olifant nadoet, stapt je dochter in een roze jerseyshirt en gestreepte maillot als flamingo door de woonkamer. Als je man 's avonds thuiskomt en zich als vraatzuchtige leeuw bij het spel voegt, vluchten de kinderen lachend de keuken in om zich achter jou te verstoppen. De volgende ochtend is het eindelijk zover. Voor de kids kunnen jullie niet snel genoeg vertrekken. Ze zitten in de keuken op je te wachten achter twee kommen cornflakes en hebben zich gekleed als hun lievelingsdieren. Je zoon heeft gekozen voor een blauw jeansoverhemd en blauwe kniekousen met een ruitpatroon, terwijl je dochter een roze vest en gestippelde sneakersokjes draagt. Na het ontbijt overleggen jullie met z'n vieren wat olifanten lekker zouden vinden. Je besluit wat fruit en het overgebleven brood in te pakken voor het bezoek aan het olifantenverblijf. Eenmaal aangekomen in de dierentuin vinden de kinderen het moeilijk om te kiezen waar ze als eerste heen zouden willen. Naar de immens lange giraffes, de stoere gorilla's of toch liever de knorrende hangbuikzwijntjes?

Sokken, maillots en kousen: leuke designs en prettig om te dragen

Na bijna twee uur lopen langs dieren uit bijna alle continenten en klimaatzones komen jullie eindelijk bij de olifanten. Als hij de zwaarlijvige reuzen ziet, straalt je zoontje van oor tot oor: zelfs in zijn dromen had hij niet verwacht dat zijn lievelingsdier zó groot zou zijn. Lachend kijk je hoe hij voorzichtig naar een wat kleiner vrouwtje toeloopt, om haar een appel te voeren. Tot zijn verbazing reikt haar lange slurf over de omheining tot bij de rode vrucht in zijn hand. Weer thuis willen de kinderen van alles weten over de dieren die ze gezien hebben. Wat weegt een olifant eigenlijk? Hoe diep kunnen pinguïns duiken? En kunnen flamingo's vliegen? Fris gewassen, met sokken met een sterretjesprint en pyjama's aan brengt papa ze naar bed. De volgende ochtend haal je je zoon in zijn schippersjas, ribbroek en dikke sokken op van de kleuterschool. Het liefst zou hij direct zijn kleine rugzak opentrekken en je zijn tekening met olifanten laten zien. Ook zijn grote zus, die een uur later in haar donsjack, casual corduroy rok en kleurige maillot uit school komt, heeft van alles te vertellen. Ze gaat een spreekbeurt houden over Afrikaanse dieren. Haar broertje biedt haar onmiddellijk zijn hulp aan.

Meer weergeven...
Minder weergeven...