new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Jassen voor jongens van Esprit

Jacks en jassen voor jongens moeten bestand zijn tegen elk weertype en passen bij de smaak van modebewuste jongens. Een kleurige duffelcoat is geschikt als ze op onderzoek uit gaan, een casual jeansjack begeleidt ze op elk avontuur en een waterafstotende donzen parka met capuchon beschermt ze tegen weer en wind. Bijzondere gelegenheden vragen om bijzondere jassen: een elegante blazer of een cool jack van kunstleer zorgen voor afwisseling en de juiste look. Met de jassen van Esprit zien onze jongens er op elk moment geweldig uit.

Sportieve jassen voor levenslustige avonturiers

Je zoontje zit is er helemaal vol van: zaterdag gaan jullie naar de dierentuin, samen met twee bevriende moeders en in totaal vijf kleine dierenvrienden. In de lente ben je al eens met jouw kleine man naar dit dierenpark geweest. Hij was er dolenthousiast over, vooral vanwege de vele jonge dieren. Maar een paar loslopende dieren boezemden hem veel ontzag in. Toen de wilde zwijnen op zoek naar eten met hun snuit aan de grote zakken van zijn katoenen parka snuffelden, hield hij zich groot. Maar in de grote weide van de kinderboerderij moest je je zoontje op de arm nemen, want de vrolijke geiten kwamen luid mekkerend om hem heen staan en trokken met hun hongerige bekken brutaal aan zijn jas. De geitjes maakten meer indruk dan de grote beren en herten: dagen later vertelde hij nog honderduit hoe ze op de rotsen klommen en sprongen.

Kinderjassen voor elke gelegenheid

Het is inmiddels vijf maanden later en je bent benieuwd hoe groot de pasgeboren dieren van toen nu zullen zijn. Het weer is weliswaar minder aanlokkelijk, maar in zijn waterafstotende donsjack met capuchon kan dat de pret van je zoon niet drukken. Al in de auto vertelt hij de andere kinderen, die met mooie kinderjassen allemaal goed beschermd zijn tegen het weer, heel enthousiast waar ze op moeten letten bij het voeren en aaien van de dieren en dat ze niet bang hoeven te zijn. Bij de ingang krijgt elk kind een zakje dierenvoer en dan is het zover. Je zoontje kent de weg natuurlijk en rent voor de andere kinderen uit. Bij de eerste kruising wordt hij opgewacht door een stel knorrende wilde zwijnen. Opnieuw blijft je zoon netjes staan, haalt wat voer uit zijn jaszak en gooit het naar de zwijnen. De andere kinderen lopen rustig door, om de dieren niet af te schrikken. Voorbij de verblijven met grote knaagdieren stapt je zoon recht op een kleine blokhut af: het vleermuizenverblijf. De kinderen volgen hem met grote ogen en een beetje bang de duisternis in. Een van de meisjes trekt uit voorzorg de capuchon met bontrand van haar parka over haar hoofd, de anderen giechelen. Als de eerste vleermuizen langs hun oren suizen, kunnen ze kleine gilletjes van angst niet onderdrukken. Maar tegelijkertijd zijn de kinderen gefascineerd door de behendige nachtdieren, die ze alleen nog uit kinderboeken en griezelverhalen kennen. Eenmaal weer buiten in het daglicht begint het zachtjes te regenen. Je houdt in de gaten of alle kinderen hun warme gewatteerde jacks, parka's en anoraks dichtdoen en hun capuchon opzetten. Ze zijn zo enthousiast over alle dieren, dat de stemming er niet minder vrolijk om wordt. Pas bij het losloopgebied van de nieuwsgierige geitjes wordt je zoon wat verlegener. Maar als hij ziet hoe zijn vriendjes en vriendinnetjes onbevangen op de geiten afstappen om ze te aaien en voeren, raapt hij al zijn moed bij elkaar en voegt zich bij hen. Je glimlacht en weet nu al dat je dappere dierenvriend de komende dagen weer helemaal vol zal zijn van de geitjes.

Meer weergeven...
Minder weergeven...