new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Sjaals en dassen voor kinderen van Esprit

Sjaals en dassen voor kids zijn praktisch en chic tegelijk: een gestreepte das van katoenen jersey houdt onze kinderen warm en brengt plezier en kleur in hun outfit. Onze kleintjes kunnen ook bij lage temperaturen onbezorgd buiten spelen en rondrennen, wanneer ze lekker warm beschermd worden door een behaaglijke, grofgebreide das met een chic kabelpatroon of een kleurige fleecesjaal. Bij zachter weer beschermt een lichte katoenen sjaal ze tegen de frisse wind en zorgt dankzij zijn vrolijke print voor variatie in de kledingkast. Sjaals en dassen voor kinderen, van Esprit, begeleiden onze kleine wervelwinden in weer en wind.

Op elk avontuur voorbereid: sjaals en dassen voor kinderen

Net als je het je gemakkelijk wilt maken met een boek op de bank, hoor je een hoop lawaai uit de kinderkamer komen. Blijkbaar zijn je zoontje en zijn grote zus ergens heel druk mee en je besluit even te gaan kijken wat er aan de hand is. Je opent de deur en ziet dat ze bezig zijn meubels van de muur naar het midden van de kamer te slepen. Verbaasd vraag je wat dat te betekenen heeft. Je oudste, die een beetje verlegen met de pompons van haar driehoekige halsdoek speelt, vertelt dat ze haar broertje graag wil leren klimmen. Je weet het tweetal ervan te overtuigen dat de grote speeltuin daar veel geschikter voor is dan de kinderkamer. Nadat alle meubels weer op hun plaats staan, trekken de kinderen hun jassen aan. Je zoontje doe je nog een warme fleecesjaal om zijn nek en je zet hem een fleece met oorkleppen in dezelfde kleur op. Je dochter heeft zelf al haar mooie geribde sjaal met glansdraad omgedaan.

Sjaals en dassen voor kinderen: mooi en praktisch onder alle weersomstandigheden

Buiten waait een frisse wind, maar je kinderen zitten vol energie en zijn dik ingepakt, dus ze laten zich daar niet door tegenhouden. In de speeltuin rennen je twee wervelwinden direct naar het grote klimtoestel van massieve palen, waartussen een stevig klimnet gespannen is. Je dochter is bliksemsnel boven, maar haar kleine broertje kan nog niet zo snel. Glimlachend zie je hoe je dochter heel lief weer naar beneden klimt om hem te helpen. Een meisje met een ronde sjaal met kleurige strepen voegt zich bij hen en al snel spelen de drie dat ze piraten zijn op een enorm schip, die tussen de masten staan te kijken of er schepen aankomen om te enteren. Je dochter draagt onder haar glinsterende sjaal nog steeds haar driehoekige halsdoek, waarvan ze nu spontaan een hoofddoek gemaakt heeft en die haar meteen omtovert tot de kapitein van het piratenschip. Al snel zijn je kleine vrijbuiters het middelpunt van de speeltuin. Een klein jongetje, dat tot over zijn oren in een lange, geribde sjaal van een katoenmix gewikkeld is, kijkt vanaf de grond met open mond toe. De piraten overleggen of ze hem gevangen moeten nemen, maar dan besluiten ze gelukkig dat hij als matroos aan boord mag komen. Jij trekt je warme jas nog wat dichter om je heen, trekt je behaaglijke sjaal wat strakker aan en geniet van de frisse lucht: je kleine zeerovers zullen zich de komende uren wel vermaken.

Meer weergeven...
Minder weergeven...