new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Kinderriemen van Esprit

Onze kinderen zijn elke dag actief en veel buiten. Op het kinderdagverblijf, de basisschool of 's middags in de speeltuin: ze stoeien, rennen, lachen en zijn altijd in beweging. Daarom is het zo handig dat er voor alle activiteiten de juiste riemen voor kinderen zijn. Stijlvolle leren riemen, eenvoudige modellen met elastiek en leren riemen in vintagestijl met een elastische band blijven goed zitten rond de taille en zijn prettig om te dragen. De kinderriemen van Esprit zijn chic en praktisch.

Riemen voor kinderen: gemakkelijk en comfortabel

Dit weekend viert je neefje zijn zesde verjaardag. Daarom ga je met je man en twee kinderen twee dagen bij je zus op bezoek. Maar voordat het zover is, moet je nog een cadeau zoeken. Wat zou een zesjarig jongetje nou het liefst willen hebben? Je besluit het aan je eigen zoontje te vragen, dat pas vijf geworden is. Hij hoeft er niet lang over na te denken en telt zijn wensen op zijn vingers af: nieuwe viltstiften, dinosaurusfiguren, een voetbal... Je kiest voor de voetbal en neemt je zoon meteen mee om er een te kopen. In de sportzaak heeft hij veel plezier bij het uitproberen van de verschillende ballen. Glimlachend kijk je hoe hij, gekleed in een donkere jeans, een hoodie met rits en een eenvoudige grijze riem met ronde gesp, voorzichtig rond de rekken dribbelt. Na deze spontane training valt jullie keuze op een oranje voetbal. Daarna haal je je dochter van school. Een mooie gelegenheid voor je zoontje om even te kijken bij de basisschool waar hij straks ook naartoe zal gaan. Maar als hij zijn zus op het schoolplein ziet staan, is zijn nieuwsgierigheid naar de school meteen verdwenen: hij roept zijn zus, zwaait naar haar en loopt haar stralend tegemoet. Even later zit ze naast haar kleine broertje op de achterbank in haar casual vest en strakke jeans met leren riem met een bont dessin.

Kinderriemen: ruime keuze aan kleuren en modellen voor de kleintjes

Op weg naar huis heeft ze van alles te vertellen over werkstukken, cijfers voor een mondelinge overhoring en het aankomende schoolreisje naar de dierentuin. Na het eten pakken de kinderen hun koffers. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig. Hoewel jullie maar twee dagen wegblijven, moet er aan van alles gedacht worden. Maar met wat hulp en adviezen van jouw kant zijn ze al snel klaar voor de dag van morgen. Ze gaan vanavond op tijd naar bed: je dochter is wel gewend om vroeg op te staan voor school, maar voor je zoon is dat wat moeilijker. Na een verfrissende douche en een beker warme chocolademelk voegt hij zich de volgende ochtend bij zijn zus, die in een trui met een grappige print, een ribbroek en een leren vintageriem met een glitterende metallic look op de onderste traptrede op hem zit te wachten. Als je de straat waar je zus woont indraait, komt het feestvarken jullie al vanuit de tuin tegemoet. In een nieuw shirt van zijn favoriete voetbalclub en een stretchjeans van denim met een zwarte leren riem rent hij enthousiast op de visite af. Op zijn verjaardagsfeestje zijn verder niet alleen zijn ouders, maar ook drie vriendjes van school aanwezig. Je zoontje, dat vandaag heel chic gekleed is in een donkere jeans met een bruine leren riem met een rechthoekige gesp, geeft zijn neef persoonlijk het verjaardagscadeau en kijkt gespannen toe als hij het uitpakt. En je neefje blijkt niet de enige die blij is met het cadeau. Direct na het taart eten stormt hij met zijn gasten naar buiten, om met de nieuwe voetbal te spelen. Jij blijft lekker binnen, drinkt koffie en praat in een ontspannen sfeer met je zus, want dankzij de opvallende kleur van de bal kun je precies in de gaten houden wat er in de achtertuin gebeurt.

Meer weergeven...
Minder weergeven...