#ReimagineLife

Voel de nieuwe luchtigheid op je huid en geniet met alle zintuigen van het nieuwe seizoen. Dat gaat heel makkelijk met supercomfortabel biologische katoen en duurzame linnen items. Ze zijn 100% biologisch, verbruiken weinig water en zijn verkoelend in de zomer. Wij zijn smoorverliefd! Jij ook?

SS21_04_02-1912
SS21_04_04-3451
SS21_03_09_3313

Frisse wind

Stralend wit en maritieme blauwtinten zorgen voor een zorgeloze flair. Looks om te ontspannen, bij te tanken en je goed bij te voelen, omdat je meer van datgene kunt doen waar je echt gelukkig van wordt.

Anna Schürrle

The joy of positive living – het plezier van een positieve levensstijl – betekent meer van de dingen doen die je leuk vindt. Als onderneemster, auteur en drukbezette moeder draagt Anna graag een casual stijl die comfortabel en flexibel is.

Andres Velencoso

The joy of positive living – het plezier van een positieve levensstijl – wil zeggen vertrouwen in jezelf hebben. Andres heeft een passie voor creativiteit en een evenwichtige levensstijl. Zijn kleding moet net zo flexibel zijn als zijn levensstijl.

Geïnspireerd door het verleden, nieuw geïnterpreteerd voor de toekomst

#ReimagineLife reflecteert 30 jaar modegeschiedenis die in het teken van duurzaamheid stond. Geïnspireerd door onze archieven uit de jaren 90 gaan we op weg met ons karakteristieke positieve levensgevoel, moderne modellen met innovatieve, duurzame stoffen en bijzondere aandacht op draagcomfort in de toekomst en heten we het nieuwe heden welkom. Ontdek de items waarin je je helemaal goed kunt voelen en waarin je er goed uitziet.

SFCC_Article_1
SS21_denim_02_0818 (1)

Ons iconische denim shirt in een nieuw design als stijlvolle statement shacket.

SFCC_Article_5
SS21_03_09_3431

Ons iconische gestreepte T-shirt in en nieuw design met modern model en gemaakt van duurzaam geproduceerd, superzacht biologisch katoen. 

SFCC_Article_3
SS21_03_05_4718 (1)

Onze iconische trui in een nieuw design van ademend, licht linnen voor een zacht gevoel.