new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Zwem- en strandkleding voor heren van Esprit

Van badmode voor heren verwachten we meer dan alleen prettig zittende materialen: zwembroeken, zwemslips en beachshorts moeten ons aanspreken met doordachte modellen en modieuze prints. Een eenvoudige zwemslip of opvallende beachshort, een nauwsluitende zwemshort of een nonchalante bermuda: onze beach- en swimwear moet bij ons passen en alle activiteiten moeiteloos doorstaan. Want badmode is eigenlijk sportkleding en daar stellen we hoge eisen aan, of dat nu tijdens een potje beachvolleybal is, bij het luieren op het strand of wanneer we baantjes trekken in het zwembad.

Sportief en chic: badmode voor heren

Helemaal jouw stijl: beach- en swimwear van Esprit

Ondertussen klets je gezellig met je vrienden, van wie er een paar liever op de badrand zitten dan dat ze gaan zwemmen. Twee van hen halen de badmeester over om de springtoren te openen. Al snel ontstaat er een rij wachtenden bij de trap. Voor je staan twee mannen in wijde bermuda's met opvallende prints luid te praten en lol te trappen. Maar als ze uiteindelijk aan de beurt zijn en moeten beslissen of ze van de drie- of de vijfmeterplank willen springen, kiezen ze stilletjes voor de lage duikplank. Wanneer jij eindelijk op de vijfmeterplank staat, zie je jezelf meteen weer op vakantie op de hoge rotsen staan met onder je de groene zee en voor je de ongelofelijk brede horizon. Als je weer opduikt uit het koele water, neem je je voor de volgende vakantie weer aan zee door te brengen. Dat duurt weliswaar nog wel even, maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het plannen van een nieuwe reis. En er is tenslotte niets leukers dan voorpret.

Meer weergeven...
Minder weergeven...