new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Herentassen en portemonnees van Esprit

Praktische en stijlvolle accessoires zoals portemonnees en tassen voor heren zijn onmisbaar in het dagelijks leven. Naast handige opbergruimte bieden portemonnees en vooral herentassen als stijlelement ontelbare combinatiemogelijkheden. Een sportieve schoudertas en een portemonnee met vintagelook passen perfect bij jeans en een T-shirt, een mannelijke business bag en zwartleren portemonnee gaan mee naar je werk en een ruime schoudertas past bij elke outfit. Al deze varianten hebben een ding gemeen: ze zijn niet alleen praktisch, maar benadrukken ook onze persoonlijke stijl.

Een casual look zonder compromissen: tassen voor heren

Deze ochtend begint wat vroeger dan anders. Na een rustig ontbijt met knapperige toast en fruitige marmelade zoek je je outfit uit voor de eerste dag in je nieuwe baan. In een donker kostuum met bijpassende business bag met lederlook kijk je nog één keer vol zelfvertrouwen in de spiegel, voordat je de deur uitgaat. Je bent goedgehumeurd en zit vol voorpret als je door de glazen draaideur de ontvangsthal van je nieuwe kantoor binnenstapt. Er wordt al op je gewacht. Als je op jouw afdeling aankomt, is het ijs is snel gebroken: je nieuwe collega's heten je welkom met een bos bloemen. Als het tijd is voor de lunch, haalt een van hen een menukaart van het naastgelegen Spaanse restaurant uit zijn beige schoudertas. Op jouw eerste dag heeft het team namelijk een gezamenlijke lunch gepland en zo kun je van tevoren alvast een gerecht uitzoeken. De ambiance van het mediterrane restaurant bevalt je meteen. Onder het genot van verschillende tapas en een lekkere paella raken jullie al snel aan de praat en na deze eerste uren ben je blij verrast door de goede sfeer binnen het team. De rest van de dag word je ingewerkt. Uiterst geconcentreerd richt je je op je nieuwe werkzaamheden.

Herentassen en portemonnees zijn perfect gezelschap voor elke dag

De eerste week vliegt voorbij. Op dinsdag ga je na je werk naar de sportschool in het centrum. Met hetzelfde gemak waarmee je op je werk alle nieuwe uitdagingen aangaat, hef je gewichten en jog je op de loopband. Ontspannen en voldaan stop je je bezwete sportkleding na twee uur in je grote messenger bag. Op woensdagavond is het tijd om verslag uit te brengen van je eerste werkdagen. In een trendy loungebar heb je afgesproken met je beste vriend. Je bent iets te vroeg en hangt je opvallende olijfgroene schoudertas over de leuning van je stoel, nadat je je blazer hebt afgegeven bij de garderobe. Enthousiast vertel je je vriend over de ontspannen sfeer die er heerst binnen je team en over je volle to-do-list. Omdat jij een nieuwe baan hebt, wil je vriend trakteren. Voordat je er iets tegenin kunt brengen, heeft hij zijn leren portemonnee al getrokken en rekent af. De volgende ochtend is er een vergadering op de bovenste etage van het kantoorgebouw. Voordat die begint, sta je met een koel glas jus d'orange op het grote dakterras en geniet van het geweldige uitzicht. Tevreden neem je je herentas onder je arm en loopt naar de vergaderruimte. Ten slotte staat de laatste dag van de werkweek voor de deur. Zo vlak voor het weekend is de stemming op kantoor nog uitgelatener dan hij al was. Net op het moment dat je 's avonds je documenten in je fashion bag stopt, nodigt de chef van de afdeling je uit voor een drankje op het dakterras. Je laat je blik over de stad met duizenden lichtjes dwalen, bent blij met deze geslaagde eerste week en verheugt je op alles wat komen gaat.

Meer weergeven...
Minder weergeven...