new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Herenschoenen van Esprit

Herenschoenen kopen we niet zomaar of in een opwelling. Onze schoenen moeten in elk opzicht bij ons passen: ze moeten overeenkomen met onze eigen stijl, lekker zitten en het liefst in elke situatie draagbaar zijn. Dat is misschien veel gevraagd, maat dat maakt nu net van gewone herenschoenen populaire modellen. Een paar dat we met zorg onderhouden en ook als je kunt zien dat ze al wat ouder zijn nog regelmatig dragen. Stijlvolle sneakerbooties, halfhoge laarzen in motorstijl of klassieke, gladleren veterschoenen? Onze outfit is niet compleet zonder mooie schoenen en wij zijn niet compleet zonder onze favorieten, die jaren meegaan en wel gemaakt lijken voor onze look.

Schoenen die perfect aan onze voeten en bij onze outfit passen

De week heeft een bijzondere uitdaging voor je in petto. Samen met een vriend en collega ga je jullie bedrijf vertegenwoordigen, nieuwe contacten leggen en ideeën opdoen op de jaarlijkse internationale beurs in je woonplaats. Donderdag is de eerste beursdag. De dag begint in alle vroegte met een lange boswandeling. In jeans en bruine leren booties met veters doorkruis je de met dauw bedekte weiden, die glinsteren in de ochtendzon. Je ademt de koele, frisse lucht diep in, terwijl de hond onafgebroken aan je zijde dartelt. Wakker en vol energie kom je weer thuis, spring je onder de douche en dek je op comfortabele suède pantoffels de tafel voor het ontbijt. Al snel vult de keuken zich met de geur van verse koffie en een grote portie roerei. Met de ochtendkrant en de informatie voor de beurs ga je aan tafel zitten. Ontspannen gestyled in een dark denim jeans, donkere veterschoenen van suède en een katoenen overhemd ga je richting beursterrein, waar je collega met de standbouwer net de laatste hand legt aan de presentatieruimte. Jullie sluiten de computer aan, controleren de documenten, flyers en presentatiemappen en gaan van start. Het loopt gesmeerd. De beurs wordt drukbezocht en al in de loop van de ochtend staan er een paar veelbelovende gesprekken voor de volgende dag in de agenda. Als je zelf een rondje over de beurs loopt, tref je bij een andere stand een oud-collega die speciaal voor de beurs hiernaartoe is gekomen. Je nodigt hem uit 's avonds mee te gaan naar jouw stamkroeg om daar naar die belangrijke voetbalwedstrijd te kijken.

In een comfortabele used jeans, een leren jack en kleurige sneakers van suède haal je later op de dag je collega op bij zijn hotel en ben je nog net op tijd voor de aftrap. Jullie elftal speelt goed, maar de sfeer in het kleine café is sowieso uitgelaten. Als het eindsignaal klinkt, proost je vrolijk en luidruchtig op de overwinning. Dan is het tijd om te gaan: morgen wacht weer een lange dag. De vrijdag gaat snel voorbij: je voert gesprekken, doet aan acquisitie en bespreekt interessante ideeën met concurrenten en mogelijke partners. Op elegante leren schoenen, in een eenvoudige pantalon en een colbert knoop je enkele waardevolle contacten aan en laat je je inspireren door de gesprekken met collega's uit andere branches. Tevreden constateren jij en je collega dat de lijst met nieuwe contactpersonen steeds langer wordt.

Herenschoenen die gemaakt zijn voor vele casual styles

De zaterdag gaat onverwacht rustig van start. Terwijl je collega over de beurs loopt, voer jij alle gegevens in die je de afgelopen twee dagen hebt verzameld en stel je de eerste informatiemappen voor belangstellenden samen. Op halfhoge veterschoenen, in een chino en een trui met V-hals zit je diep in gedachten op de stand, als zich een Japanse zakenman voor komt stellen. Hij is bezig een vestiging te openen in jouw woonplaats en is zeer geïnteresseerd in een eventuele samenwerking. In een eerste gesprek stel je vast dat dit inderdaad een goede aanvulling zou kunnen zijn op jullie bedrijf. Na een kort telefoontje met je baas spreek je af die avond met z'n drieën te dineren. Samen met je baas stap je klokslag acht uur het stijlvolle Franse restaurant binnen, waar je vanwege de rustige sfeer al vele zakelijke afspraken hebt gehad. Je begroet jullie gast in een stijlvolle zwarte pantalon, een licht overhemd en op fraaie lage schoenen van echt leer en stelt hem aan je baas voor. Het wordt een interessant etentje: jullie zijn beiden erg enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die deze samenwerking zou kunnen bieden. Als jullie laat op de avond afscheid nemen, zijn er al afspraken gemaakt voor verdere onderhandelingen in de komende week. Met een uitstekend humeur loop je door de donkere straten naar huis. Beter kan het eigenlijk niet worden, en toch verheug je je op de volgende dag.

Meer weergeven...
Minder weergeven...