new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer
lifestyle-guide
9258-image-esprit-magazin-einleitung-style-guide

De stijlgids

Ken je dat gevoel? Een volle kledingkast en niets om aan te trekken? We hebben wat tips op een rijtje gezet voor je om je te helpen bij het combineren van je favoriete items.

Doe inspiratie op

9258-image-esprit-magazin-einleitung-farbtyp

De kleurgids

Om de perfecte look te vinden, moet je weten welke kleuren je goed staan en welke kleuren je beter helemaal links kunt laten liggen. Het kiezen van de juiste kleur gaat niet om geluk of toeval, maar is een echte wetenschap. De klassieke kleurleer kent koude en warme kleurtypen die zijn onderverdeeld in lente-, zomer-, herfst- en winterkleuren. De belangrijkste aanwijzingen voor de juiste keuze van je seizoenskleur is de kleur van je huid, haar en ogen. Tast je nog steeds wat in het duister? Maak je geen zorgen, want in onze kleurgids hebben we een overzicht voor je gemaakt van de afzonderlijke kenmerken van elk kleurtype. De vraag “Welke kleur staat mij het best?” hoef je jezelf niet meer te stellen.

NAAR HET KLEURADVIES

9258-image-esprit-magazin-waschen-waschmittel

De onderhoudsgids

Wil je zo lang mogelijk plezier beleven van je mooie items? Hier vind je de juiste onderhouds- en wastips.

Lees verder

  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)