new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer
9469-image-lookbook-w-style-check-colorful

Colorful

Just add color!

Vind je dat de wereld iets meer kleur kan gebruiken? Dan zal je zeker van deze looks houden: met heldere kleuren, patronen en vloeiende stoffen zet je jouw vrouwelijke kant in de verf. Geen wonder dat je vriendinnen je bewonderen voor jouw vrolijke style-experimenten!

Van deze looks zal je houden

9469-image-lookbook-w-style-check-casual

Casual

Take it easy

Hebben we gelijk als we zeggen: je houdt van een eenvoudige en comfortabele outfit? Veelzijdige basics, duurzaam design en natuurlijk geliefde jeans zijn voor jou standaard? Voor ons ook! Laten we dan gaan voor een ontspannen gevoel –  wij hebben namelijk enkele looks helemaal naar jouw smaak.

Voor jou uitgekozen

9469-image-lookbook-w-style-check-classic

Classic

Moderne Classics

Modern of elegant? Beide, als het aan jou ligt! Echte luxe zit eigenlijk in de kleine dingen. Hoogwaardige basics, moderne cuts en statement-accessoires voor een trendy look: de styling zal voor jou eenvoudig zijn.

Vind jouw highlights

9469-image-lookbook-w-style-check-urben

Urban

Girl and the City

Individualiteit is belangrijk voor jou. Je houdt immers van urban streetstyle en ook van je eigen trends. Zolang je maar niet aan kwaliteit en duurzaamheid moet inboeten. Hoe? Moet je nog snel je #OOTD delen met je vriendinnen op Instagram? Ons stylingteam heeft al iets voor jou uitgekozen.

Nieuwe trendartikelen voor jou

  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)