Denim is een lang bestaande en beproefde stof die gewoon altijd modern is. Je kunt met denim je look perfect individueel tot uiting brengen en daarom zijn we er gek op. Ons denim is net zo flexibel als je levensstijl. Je benadrukt je beste kanten en biedt precies daar ondersteuning waar het nodig is. Natuurlijk hoort hier ook een eerlijk productiecyclus bij. Dat is voor ons zo vanzelfsprekend dat we hier tot nog toe weinig woorden aan hebben gewijd. Onze jeans zijn duurzaam: verantwoord geproduceerd, met zorg behandeld en gemaakt om een eeuwigheid mee te gaan.

Screen Shot 2021-06-24 at 09.40.02_CRISTINA_text (1)
Screen Shot 2021-06-24 at 09.37.24_CRISTINA_text (1)

THE URBAN UNIFORM

Designed to last

We willen graag dat je onze kledingstukken over jaren of zelfs decennia nog kan dragen. Daarom hechten we sinds we met de productie van jeans begonnen, wat al in 1986 was, tot in het kleinte detail grote waarde aan hoogwaardig materiaal.


TURN AROUND…...AND TAKE A STEP FORWARD


INTO THE BLUES

Onze verantwoordelijkheid

Afspelen

Bij de productie van jeans wordt normaal gesproken veel water gebruikt. Daar willen we verandering in brengen.

We maken al sinds 1986 jeans. Als het gaat om het stimuleren van duurzaamheid, zijn we zelfs echte pioniers. We geloven in een verantwoorde productiecyclus en het zo goed mogelijk beschermen van onze planeet.