Hallie T.

In de lente willen we het gevoel van lichtheid en zorgeloosheid herbeleven. Relaxte looks en duurzame hoogwaardige materialen kunnen vele seizoenen lang worden gedragen. Daarvoor hebben we een tassen-icoon opnieuw geïnterpreteerd; het biedt heel veel stijl en een veelzijdig en functioneel design. 

021EA1O302_2301811

2021

021EA1O302_2301795

2006

Stijlvol, veganistisch, veelzijdig

De collectie bestaat uit 4 tijdloze tassenmodellen waar je vele seizoenen lang plezier aan zult beleven. Verkrijgbaar in 3 zachte lentekleuren.

Accessoires

Tas met handige indeling

Deze flexibele tas voor naar kantoor is een handig everyday accessoire. Een handig detail: een vak ter bescherming van iPad en documenten én een vak op de buitenkant waarin je alle essentials altijd bij de hand hebt.

De bottle bag

Het is sowieso gezond om veel water te drinken. Met deze 2-in-1 bottle bag met kleine portemonnee voor munten is je look ook nog eens heel stijlvol.

Haaraccessoires

Bloemenprints en geplisseerde details maken je lentelook perfect.

Zonnebrillenkokers

De zomer komt eraan: de stijlvolle brillenkokers beschermen je favoriete zonnebril. Onderweg kun je ze heel eenvoudig aan je handtas hangen.

Sjaaltjes

Sjaaltjes zijn in het nieuwe seizoen echte must haves: dankzij zachte kleuren en fijne bloemenprints zijn het echte blikvangers.