new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Portemonnees van Esprit

Beurzen voor dames hebben bijna dezelfde status als handtassen: ze zijn veel meer dan een modeaccessoire. Onze portemonnees horen praktisch te zijn en veel ruimte te bieden. Ze moeten passen bij onze outfits en onze eigen stijl, maar er vooral mooi uitzien. Een klassieke, leren portemonnee met lichte gebruikssporen die voor een persoonlijke touch zorgen of een stijlvolle clutch waarin we naast ons geld ook nog wat spulletjes voor de avond kunnen meenemen. We hebben portemonnees nodig die bij ons passen, waar we ook heengaan.

Betrouwbare begeleiders en belangrijke modeaccessoires

Je mobiel gaat af op het moment dat je met je handen vol met wekelijkse boodschappen voor de deur staat. Je zet de volle tassen neer, legt je handtas en grote portemonnee van bewerkt leer op tafel en herkent direct het nummer van een goede vriendin. Ze zegt dat ze volgende week voor haar werk in Hamburg moet zijn en het weekend daaraan voorafgaand beslist met jou wil doorbrengen. Wat een leuke verrassing! Jullie kennen elkaar al vanaf de basisschool en hebben altijd contact gehouden, ook nadat zij naar Berlijn verhuisde. De volgende ochtend sta je ongeduldig te wachten op het station. Als een van de eersten stapt je vriendin uit de trein. Terwijl ze naar je toeloopt, zwaait ze al met haar portemonnee met rits en valt je vervolgens in de armen. Binnen een paar minuten is het weer net als vroeger. Jullie lachen en praten door elkaar, terwijl jullie eerst maar eens naar jouw huis gaan. Het is meteen duidelijk dat je vriendin dit weekend bij jou overnacht en pas op maandag in haar hotel zal inchecken.

Je blijft niet lang thuis: je vriendin legt haar bagage in de logeerkamer en krijgt daarna een persoonlijke rondleiding door de Hanzestad. Via de Außenalster lopen jullie gezellig richting de binnenstad, langs het Raadhuis en de Sint-Michielskerk naar de haven. Ondertussen praten jullie allebei aan één stuk door, er is zo veel te vertellen. Bij de Landungsbrücken zet je vriendin een Hamburgse traditie voort. Ze speurt in haar meisjesachtige beurs met knip naar kleingeld, verdwijnt en komt kort daarna trots terug met twee broodjes vis. In de frisse wind aan de waterkant pauzeren jullie even, voordat jullie over de nog stille Reeperbahn langzaam in de richting van het Karolinenviertel wandelen.

Damesportemonnees: de perfecte combinatie van functionaliteit en vrouwelijke stijl

Je vriendin vindt de bonte, levendige sfeer in de wijk geweldig. Je snuffelt in de kleine boetiekjes, platenzaken en winkeltjes met curiosa totdat een gezellige kleine ijssalon je aandacht trekt. In dat onopvallende zaakje, weet je je te herinneren, wordt het lekkerste ijs van Hamburg gemaakt. Terwijl je vriendin koffie bestelt, sta jij in de rij voor de ijsvitrine en haalt je zwarte portemonnee met lederlook tevoorschijn. Met elk een ijswafel en een romige cappuccino zitten jullie naast elkaar. Je geniet van het zoete, zacht smeltende ijs en voelt je weer even kind. Als laatste onderdeel van de rondleiding wil je je vriendin graag het aangrenzende Schanzenviertel laten zien. Je loopt net de drukke Schulterblatt in als je zus onverwacht belt. Ze is ziek geworden en vraagt of je voor vanavond eventueel twee kaartjes voor die nieuwe musical kunt gebruiken. Daar heb je wel oren naar! Je gaat direct naar je zus om de kaartjes op te halen. Dan snel terug naar huis om te douchen en iets anders aan te trekken. Deze onverwachte gelegenheid is perfect voor een ladies night zoals in vroeger tijden.

Jullie dragen allebei een jurk en hoge hakken, jij met een elegante clutchportemonnee en je vriendin met een opvallende beurs met bewerkte lederlook. De musical is fantastisch. Je zit op een van de eerste rijen en laat je ogenblikkelijk meeslepen door de muziek en de dansscènes. Met een cocktail in een trendy bar op het dakterras van een van de hoge gebouwen aan de haven eindigt deze heerlijke avond. Je geniet van het adembenemende uitzicht over de nachtelijke Elbe en het silhouet van de havenkranen. Op deze dag heb je genoeg meegemaakt om een week mee te kunnen vullen en morgen wordt het nog beter.

Meer weergeven...
Minder weergeven...