new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Kousen en panty's van Esprit

Kousen en beenwarmers zijn voor de helft basic en voor de helft modeaccessoire. We dragen ze bijna onmerkbaar als een tweede huid, maar ook wel eens als spannend contrast of behaaglijke aanvulling op onze outfit. Sokken, kousen en beenwarmers voor dames kunnen heel subtiel zijn, maar dat hoeft niet per se. Klassieke kniekousen, overknees in trendkleuren of fijngebreide beenwarmers geven onze look een persoonlijke touch en zijn ook nog eens bijzonder praktisch. Wat wordt het vandaag? Eén ding is zeker: kousen en beenwarmers zijn onmisbaar voor onze eigen favoriete stijl.

Een weldaad voor uw voeten, stijl voor uw outfit: kousen hebben het allebei

Ontspannen leun je achterover in je stoel, terwijl groene weiden en bossen aan het treinraampje voorbij trekken, en strek je je benen met de enkelbooties en bruine overknees met angora. De week was lang en zat vol afspraken, maar door de heerlijk rustige treinreis en het fraaie uitzicht krijg je steeds meer zin in het weekend dat voor je ligt. Een yogaworkshop met je beste vriendin in een hotel midden in het bos is precies wat je nodig hebt. Je vriendin is er al en leidt je meteen rond in het kleine, gezellige appartement. Het zacht flakkerende haardvuur geeft de zithoek een warme gloed. In je corduroy rok en warme kniekousen met Noors patroon ga je in kleermakerszit op de grote bank direct voor de haard zitten en begin je te vertellen wat je de afgelopen week allemaal hebt meegemaakt. Geen televisie, geen muziek, geen films en toch vliegt de avond voorbij. Er wordt veel gelachen en gekletst tegen de achtergrond van een knapperend haardvuur.

Ondanks dat het laat is geworden word je de volgende ochtend uitgerust en fit wakker. Al voor het ontbijt staat er een introductieles op het programma. In een eenvoudig ingerichte oefenruimte die baadt in het licht maken jullie kennis met de yogalerares en de andere deelnemers aan de minicursus. Je knielt naast je vriendin op een yogamat in een legging, top en sportieve sneakersokken en concentreert je op je ademhaling en op de vloeiende, maar verrassend inspannende bewegingen. De lerares begeleidt elke beweging met haar zachte stem. Vermoeid, maar heel voldaan doen jullie enkele ontspanningsoefeningen om af te koelen. Dan trek je snel je gebreide beenwarmers aan en gaat met je vriendin naar de ontbijtzaal. In de loop van de ochtend volgt er nog een lange, intensieve yogales. Daarna een lichte lunch en dan snel naar buiten voor een wandeling in het omliggende bos. Op stevige motorlaarzen en in een fijngebreide maillot, jeansrok en wollen jas volg je de smalle bospaden, springt over plassen en ziet in de verte drie reeën vrijwel geruisloos een open plek oversteken.

Arm- en beenwarmers: feelgoodaccessoires die elke trend probleemloos doorstaan

Na weer een uurtje yoga en een uitgebreid bezoek aan de sauna kun je nog net tijdens het diner een toost uitbrengen op het weekend, voordat je als een blok in slaap valt. Bij de oefeningen op de vroege zondagochtend merk je dat je bewegingen vloeiender zijn en je gelijkmatiger ademhaalt dan de dag ervoor. In een short en fijngeribde sokken rek je je arm- en beenspieren en probeer je je volledig op je lichaam te concentreren. Een uitgebreid ontbijt, een lekkere massage en tot slot de laatste les, waarin je elkaar nog een keer spreekt en afscheid neemt, en dan is het weekend alweer voorbij. Gearmd slenter je met je vriendin naar het station, waar jullie bagage al staat te wachten. Ontspannen gestyled in een lichte chino, een katoenen top en zachte, gebreide armwarmers stap je op de trein. Je vriendin ploft naast je neer in een legging, comfortabele beenwarmers van jersey en een oversized trui en laat de belevenissen van deze korte trip nog eens de revue passeren. Over een ding zijn jullie het in ieder geval eens: dit moeten jullie beslist vaker doen, maar nu eerst maar weer eens aan het werk.

Meer weergeven...
Minder weergeven...