new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Riemen voor dames van Esprit

Riemen zijn fantastische accessoires. Ten eerste zijn ze praktisch en zorgen er voor dat dat onze kleding in elke situatie goed zit, maar damesriemen kunnen nog veel meer: ze maken onze outfit helemaal af. Ze vormen de perfecte aanvulling op onze kleding, geven een spannend kleurcontrast of werken als blikvanger bij een aparte look. Eenvoudig en elegant van naturelkleurig leer, opvallend van kleurig bewerkt leer of met gaatjes, met een used look of laklook: voor elke outfit is er de perfecte riem. En het beste van alles is, dat al deze damesriemen even goed passen bij al die andere looks die voor ons gemaakt lijken.

Eén damesriem, honderden outfits: precies wat wij willen

Het is een zachte, zonnige maandagochtend als je in een korte blazer, geklede rok met een smal, zwart riempje naar je werk gaat. Het belooft een spannende dag te worden. Vandaag begint er een nieuwe medewerkster bij jullie bedrijf en het is jouw taak haar in te werken. Goedgehumeurd kom je aan bij de kamer van je baas, waar je nieuwe collega al op je wacht. Ze maakt direct een sympathieke indruk met haar zwarte pantalon, brede suède riem, open blik en vriendelijke glimlach. Je verheugt je op deze dag en wilt haar graag beter leren kennen. Onder het genot van een kopje koffie in de keuken stel je je voor en vertel je iets over de verschillende afdelingen en de dagelijkse gang van zaken binnen jullie bedrijft. Dan lopen jullie samen het pand door en stel je haar aan de andere collega's voor. De ochtend gaat snel voorbij en al gauw blijkt dat jullie vele gemeenschappelijke interesses hebben. Zij woont nog maar net in de stad en wordt helemaal enthousiast als ze hoort dat jij ook geïnteresseerd bent in modern design. Tijdens de lunch praten jullie zo opgewonden over verschillende designers en grafisch ontwerpers, dat je nauwelijks proeft wat je eet. Als jullie terug lopen naar kantoor stel je voor in het weekend samen naar een internationale designtentoonstelling te gaan, die donderdag in een van de grotere musea wordt geopend. Zonder enige aarzeling stemt je collega toe.

Eenvoudig, elegant of opvallend, maar altijd een blikvanger

De week vliegt voorbij: er valt van alles te regelen en je nieuwe collega ontpopt zich als een steun en toeverlaat. Ze heeft al vele werkzaamheden onder de knie en voert die snel en secuur uit. In een recht gesneden gebreide jurk met een brede, kleurige leren riem loopt ze vrolijk door de gangen, heeft voor iedereen wel een glimlach en is blij met elke nieuwe uitdaging. Op woensdagavond krijg je onverwacht bezoek van een goede vriendin, die je in geen tijden hebt gezien. Je reageert enthousiast als ze plotseling voor de deur staat. Zoals altijd is ze sober en toch geweldig gekleed, dit keer in een strakke katoenen broek met een stijlvolle riem van bewerkt leer en een elegante kasjmiertrui. Jullie gaan met een glas wijn aan de keukentafel zitten en wisselen de nieuwtjes van de afgelopen weken uit. Als je haar vertelt over je nieuwe collega en de tentoonstelling van komend weekend, begint je vriendin te grijnzen: een oude vriend van haar is de curator van dat museum. Met de belofte jullie beiden op de gastenlijst te zetten voor de opening van de tentoonstelling op donderdagavond, neemt ze laat op de avond afscheid.

De volgende ochtend kun je amper wachten het nieuwtje aan je collega te vertellen: ze is er nog blijer mee dan jij. Ook enkele bekende kunstenaars zullen bij de opening aanwezig zijn. Na je werk heb je weinig om je om te kleden. Je gaat snel naar huis en kiest zonder lang nadenken voor een zwarte skinny jeans in combinatie met een vrouwelijke leren riem en een korte blazer. De high heels zorgen voor een vrouwelijke look met een persoonlijk tintje. Net als je op je horloge kijkt, belt je collega aan. Ze straalt en ziet er fantastisch uit in haar jerseyjurk met speelse, gevlochten riem en smalle laarzen. Als je de deur achter je dichttrekt, verheug je je al op de avond en ben je blij dat je er een vriendin bij hebt.

Meer weergeven...
Minder weergeven...