new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts € 0,99
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Dameshorloges van Esprit

Tot op de seconde nauwkeurig, stijlvol en altijd betrouwbaar: horloges voor dames zijn alledaagse en toch bijzondere sieraden, die nooit gaan vervelen. Ze houden ons dagelijks gezelschap, zitten altijd comfortabel op hun plek en completeren onze outfit en persoonlijke stijl zonder enige moeite. Esprit dameshorloges zijn heel persoonlijk. Klassiek of elegant, sportief of extravagant? Een felgekleurd horloge van roestvrij staal met een kunststofband, een stijlvolle chronograaf of een horloge met een moderne wikkelband? Jij bepaalt wat het beste bij je past. Kies voor een horloge dat perfect aansluit op jouw manier van leven: kies voor een dameshorloge van Esprit.

Vrouwelijk, van goede kwaliteit en met vele facetten: horloges gaan jaren mee

De grote jaarlijkse familiereünie is aangebroken. Twee dagen lang hebben jullie tijd voor elkaar en wisselen nieuwtjes en verhalen uit. Een voor een druppelen alle familieleden binnen, alleen of met partner en kinderen, tot het hele huis gevuld is met vrolijke stemmen, voetstappen en gelach. Je deelt, net als vroeger, een kamer met je jongere zus. De eerste avond is zoals elk jaar speciaal voor de vrouwen in de familie. Met je moeder, tante, nichtjes en oma zit je gezellig bij elkaar en haalt tot in de kleine uurtjes herinneringen op. Je realiseert je opnieuw hoe verschillend jullie allemaal zijn, ieder met haar eigen stijl en op eigen wijze richting aan haar leven gevend. Je moeder is de afgelopen jaren steeds meer een vriendin voor je geworden. Het eenvoudige, moderne dameshorloge met echte diamanten dat zij draagt, is een cadeau van je vader voor hun laatste trouwdag. Dankzij de strakke, rechtlijnige vormgeving straalt het natuurlijke vrouwelijke elegantie en een vleugje luxe uit: het mooiste geschenk en een prachtige, blijvende herinnering. Je zusje staat het dichtst bij je, hoe verschillend jullie karakters ook zijn. Zij leeft van dag tot dag en reist als eventmanager door heel Europa. Haar grootste passies zijn parachutespringen en Aziatische vechtsporten. Haar witte roestvrijstalen horloge met kunststofband combineert is zowel sportief chic als speels vrouwelijk: een informele stijl voor elke dag en toch elegant genoeg voor die bijzondere momenten.

Dameshorloges: praktische uurwerken en stijlvolle sieraden in één

Je nicht mag graag opvallen. Als eigenaresse van een bekende kunstgalerie is zij modern, extravagant en hecht ze veel waarde aan de daarbij horende stijl. Ze houdt van bijzondere, chique items zoals het glamoureuze horloge dat ze draagt bij speciale gelegenheden als deze. Met de brede, luxueus gedecoreerde band en smalle wijzerplaat vormt het de perfecte combinatie van uurwerk en armband en is het een geweldig accessoire bij elke elegante party-outfit. Je tante is een vrolijk mens en een echt organisatietalent. Naast haar vier kinderen, twee honden en vele hobby’s schrijft ze ook nog een column en houdt ze twee modeblogs bij. Haar nonchalante, ongedwongen stijl heeft altijd iets heel aparts, net zoals haar klassieke, met zirkonia bezette chronograaf in een lichte goudkleur. Aan de ene kant robuust en duurzaam, aan de andere kant elegant, zacht en vrouwelijk: dit prachtige dameshorloge is even veelzijdig als je tante zelf. Horloges voor dames kennen geen compromissen. Jij beslist welke weg je inslaat. Neem de vrijheid om jezelf te zijn, ook bij de keuze van je horloge. Elegant, vrouwelijk, net zo veelzijdig als je leven en met evenveel facetten als je persoonlijkheid: dat kenmerkt de dameshorloges van Esprit.

Meer weergeven...
Minder weergeven...